Start > Logopedisten

Astrid de Vries

PRAKTIJK voor LOGOPEDIE, TRAINING, COACHING

Bij deze praktijk kunt u met elke klacht/hulpvraag terecht. Daarnaast is er een specifieke expertise op het gebied van stem, behandeling van transgenders, neurologische spraak/taalproblemen, oncologie en stotteren. De praktijk heeft 2 locaties: bij gezondheidscentrum Batau/Wijkersloot en in Noord Nieuwegein bij gezondheidscentrum Galecopperboog. In de praktijk werken 2 allround logopedisten.

Astrid de Vries

Astrid de Vries-van de Lustgraaf is logopedist, NLP-master en stemtherapeut. Zij behaalde haar diploma logopedie aan de Hogeschool van Utrecht en is vrijgevestigd logopedist sinds 1 februari 1987. Daarvoor was zij werkzaam in het Antonius Ziekenhuis Nieuwegein (afdeling KNO en Logopedie) en in een Reactiveringcentrum. Zij is tevens Master Practitioner Neuro- Linguïstisch Programmeren.

Zij is beoordelaar bij accreditatie van nascholingen in het logopedisch werkveld via de Stichting ADAP. Zij is lid van de commissie vakinhoud van de NVLF op het gebied van stem. Tevens is zij lid van de expertise werkgroep ‘Logopedie en transgenders’.

Astrid is bestuurslid bij het Damsté-Terpstra-Fonds. Dit fonds heeft tot doel de kwaliteit van de logopedische zorg te helpen bevorderen door nieuwe inzichten te stimuleren, werkwijzen te helpen verbeteren en projecten te ondersteunen met betrekking tot de logopedische praktijk en de preventieve zorg. Zij is mede-oprichtster van Stemplatform Damsté-Terpstra. Een landelijk platform waar de zorg rondom stem bij elkaar komt, zowel voor de stemprofessionals (KNO-artsen-logopedisten-zangpedagogen) als voor de patiënt: www.stemplatform.nl.

Zij is allround logopedist

Tjitske Bootsma

Tjitske Bootsma is logopedist en MSc klinisch gezondheidswetenschapper. Zij studeerde taalwetenschap aan de universiteit van Utrecht en behaalde in 2016 haar Bachelor of Arts. Zij behaalde haar diploma logopedie aan de Hogeschool Utrecht. Tevens studeerde zij klinische gezondheidswetenschappen aan de universiteit Utrecht met als richting logopediewetenschap.

Ze is betrokken bij verschillende onderzoeken op het gebied van afasie en stem. Ze is lid van de ledenraad van de NVLF. Zij is allround logopedist en stottertherapeut in opleiding

 

Zie voor informatie over stem en zingen: www.stemplatform.nl


Praktijk voor logopedie, training en coaching

Richterslaan 52-54, 3431 AK Nieuwegein (GHC Batau/Wijkersloot):

Dinsdag/Woensdag/vrijdag

08.00u – 18.00 uur (op afspraak)

 

Thorbeckepark 183, 3437 JT Nieuwegein (GHC Galecopperboog):

Woensdag/Donderdag

08.00u - 19.00 uur (op afspraak)

 

Algemeen praktijknummer: 0629265491


Adres
Richterslaan 52-54
3431 AK Nieuwegein