Start > Logopedisten

Astrid de Vries

Astrid de Vries is vrijgevestigd logopedist sinds 1 februari 1987. Zij is werkzaam in ‘Gezondheidscentrum Batau ‘. Daar werkt zij samen met de huisartsen en de andere paramedici.

Daarvoor was zij werkzaam in de Schoollogopedie, in het Antonius Ziekenhuis Nieuwegein (afdeling KNO en Logopedie) en in een Reactiveringcentrum.

Zij is tevens docent in het Post-HBO onderwijs bij diverse Hogescholen in Nederland. Zij geeft geaccrediteerde trainingen op het gebied van ‘Neuro-Linguïstisch Programmeren’ en ‘Trainingsvaardigheden’ voor verschillende paramedische beroepsgroepen. Daarnaast is zij als beoordelaar betrokken bij de accreditatie van nascholingen in het logopedisch werkveld via de Stichting ADAP.

Astrid is bestuurslid bij het Damsté-Terpstra-Fonds. Dit fonds heeft tot doel de kwaliteit van de logopedische zorg te helpen bevorderen door nieuwe inzichten te stimuleren, werkwijzen te helpen verbeteren en projecten te ondersteunen met betrekking tot de logopedische praktijk en de preventieve zorg.

Astrid behaalde haar diploma Logopedie aan de Hogeschool van Utrecht. Zij is tevens Master Practitioner Neuro- Linguïstisch Programmeren.

Cerise van Brakel

In 2019 studeerde Cerise van Brakel af als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de studie logopedie heeft zij zich tijdens een minor verdiept in stemtherapie. Cerise is een all-round logopediste. Tevens is zij geschoold in het geven van OMFT behandelingen bij afwijkende mondgedrag. 

Publicaties:

‘NLP: het is niet wat je denkt’, artikel in het tijdschrift Logopedie & Foniatrie, november 2001.

‘De logopedist als effectieve trainer’, artikel in het tijdschrift voor Logopedie & Foniatrie, juni 2009.

Astrid de Vries - - Gezondheidscentrum Batau, Nedereindseweg 405, 3437 PL www.gezondheidscentrumbatau.nl


Praktijk voor logopedie, training en coaching

Nedereindseweg 405, 3437 PL Nieuwegein (GHC Batau): 

Dinsdag/Woensdag/vrijdag

08.00u – 18.00 uur (op afspraak)

Thorbeckepark 183, 3437 JT Nieuwegein (GHC Galecopperboog):

Woensdag/Donderdag

08.00u - 19.00 uur (op afspraak)

Algemeen praktijknummer: 0629265491


Adres
Nedereindseweg 405
3437 PL Nieuwegein