0630247620

Hermine van den Barselaar-van de Putte

Hulp bieden aan kinderen met spraak/-taalproblemen is al bijna 30 jaar een passie voor mij. Ik vind het een uitdaging om kinderen te helpen hun communicatiemogelijkheden te vergroten. En natuurlijk worden ouders daar ook intensief bij betrokken als onmisbare schakel.
Ik bereid de behandelingen zorgvuldig voor en zoek graag naar creatieve oplossingen voor spraak/-taalproblemen.  Leren door spelen vind ik belangrijk evenals de motivatie voor de oefeningen. Ik ga voor leerzaam, leuk en gezellig!
Ik ben in 1990 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Leiden. Daarna ben ik gaan werken in het speciaal onderwijs (onder andere onderwijs voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen en Voortgezet Speciaal Onderwijs). Naast mijn werk als logopedist volgde ik ook een studie Pedagogiek waarvoor ik in 1997 ben afgestudeerd.
In 2000 heb ik mijn werkterrein verlegd naar het Audiologisch Centrum in Rotterdam waar ik veel ervaring heb opgedaan in het diagnosticeren van kinderen met spraak/-taalproblemen. Na een aantal jaar begon ik echter de begeleiding van kinderen missen en heb ik besloten om de overstap te maken naar een school voor kinderen met spraak/-taalmoeilijkheden (cluster-2), het Auris Taalplein in Gouda. Na 12 jaar daar met plezier gewerkt te hebben, was ik wederom toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Renée Geers van Logopediepraktijk Nieuwegein Zuid.
Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van kinderen met spraakproblemen (Hodson&Padon, Metaphon, PROMPT) en taalproblemen (communicatieve taaltherapie, Met Woorden in de Weer, Metataal, DGM). Ook ben ik bekwaam in het behandelen van kinderen en jongeren met OMFT.

R

Nevenactiviteiten

  • In 1997 afgestudeerd in de Pedagogiek
  • Stagebegeleider studenten logopedie

Contactgegevens Hermine

bELLEN

06 – 30247620

Email

hermine.logopedie@hotmail.com

Locatie

Zorgplein Zuid, Ratelaar 38C, Nieuwegein

Basisschool de Schouw, Dintherseschans 30, Nieuwegein

Ons team

Bekijk ook de andere logopedisten van Logopedie Nieuwegein.

Astrid de Vries – van de Lustgraaf

Astrid de Vries – van de Lustgraaf

Logopedist, adem-stemtherapeut, NLP coach/trainer

Muriël Schouten

Muriël Schouten

Logopedist

Eva Monné

Eva Monné

Logopedist

Hannah de Jong – van der Leeuw

Hannah de Jong – van der Leeuw

Logopedist

Hermine van den Barselaar-van de Putte

Hermine van den Barselaar-van de Putte

Logopedist

Renée Geers

Renée Geers

Logopedist

Leonie Warlo

Leonie Warlo

Logopedist