Start > Logopedisten

Eva Monné

Logopediepraktijk E.G. Monné bevindt zich op 3 locaties in Nieuwegein: GHC de Roerdomp locatie buurtplein Doorslag, Basisschool Christoffel en vanaf januari 2017 ook op Basisschool de Krullevaar. Met GHC de Roerdomp heeft de praktijk een samenwerkingsverband, zodat regelmatig inhoudelijk overleg kan worden gevoerd.

Eva Monné is logopedist sinds 8 juli 2002 en behaalde haar diploma aan de Hogeschool van Utrecht. Zij heeft in het verleden veel waarnemingen gedaan binnen het speciaal onderwijs en in vrijgevestigde logopediepraktijken in Zeist, Houten, IJsselstein en Utrecht. Sinds 2006 heeft zij haar eigen praktijk als all-round logopedist in Nieuwegein.

Eva heeft veel cursussen gevolgd om haar expertise te vergroten. Haar affiniteit ligt bij het behandelen van: Spraak- taalproblemen bij kinderen van 2 tot 12 jaar, ondersteunende gebaren bij jonge kinderen, meertaligheid, OMFT: kinderen en volwassenen met afwijkende mondgewoonten, gebitsscheefstand, slissen. De praktijk is in het bezit van een speciale myoscanner om de spieren in het mondgebied te meten. De laatst gevolgde cursus is begeleiding van cliënten met COPD.

Eva is werkzaam op dinsdag (Buurtplein Doorslag), woensdag (Basisschool Christoffel) en vrijdag (Ba-sisschool de Krullevaar)

 

Hannah de Jong - van der Leeuw is in 2014 afgestudeerd als all-round lo-gopedist aan de Hogeschool Utrecht. Tot juli 2016 heeft zij in een praktijk in Amsterdam gewerkt. Daar heeft zij ervaring opgedaan in het werken met meertalige kinderen met taal/spraakproblemen en kinderen die niet/nauwelijks sprekend zijn. Verder heeft zij gewerkt op een cluster-4 school voor kinderen met ernstige gedragsmoeilijkheden. Tijdens de Mi-nor laaggeletterdheid en dyslexie heeft zij veel geleerd over de behande-ling van lees- en spellingproblemen aan kinderen.

Hannah zal de komende jaren nieuwe cursussen gaan volgen om haar ken-nis uit te breiden.

Hannah is werkzaam op donderdag (Basisschool Christoffel) en vrijdag (Buurtplein Doorslag) en heeft de mogelijkheid om in de toekomst op dinsdag op locatie Basisschool de Krullevaar te komen werken.


Eva Monné

Logopediepraktijk E.G. Monné, Eva Monné

 

GHC de Roerdomp, locatie Buurtplein Doorslag, Parelduiker 13:

Dinsdag 8.00 uur - 21.00 uur (op afspraak)

Vrijdag 8.00 uur - 18.00 uur (op afspraak)

 

Dependance Basisschool Christoffel, Kersegaarde 17-19:

Woensdag 8.00 uur - 18.00 uur (op afspraak)

Donderdag 8.00 uur - 18.00 uur (op afspraak)

 

Dependance Basisschool de Krullevaar Groenling 11-13:

Vrijdag 11.00 uur – 16.30 uur (op afspraak)

 

06-18215045


Adres
Parelduiker 13
3435 EP Nieuwegein