Start > Logopedisten

Renee Geers

Logopediepraktijk Nieuwegein-Zuid heeft op dit moment 4 locaties: in Hoog-Zandveld op Zorgplein-Zuid, in Fokkesteeg op Basisschool De Schouw, in Zandveld op P.C. Mauritsschool en in Vreeswijk op de Willem-Alexanderschool. Zowel met het Zorgplein-Zuid als met gezondheidscentrum De Schans heeft de praktijk een samenwerkingsverband waar maandelijks inhoudelijk overleg plaatsvindt. In de praktijk zijn Renée Geers, Amanda Warmerdam, Lynn van Splunter en Hermine van den Barselaar werkzaam.

Renée Geers is logopedist sinds juli 2007. Zij behaalde haar diploma Logopedie aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2011 is zij werkzaam in Nieuwegein als all-round logopedist. Hiervoor is zij werkzaam geweest als allround logopedist in een logopediepraktijk in Raamsdonksveer.

Renée heeft verschillende cursussen gevolgd om haar expertise te vergroten. Haar affiniteit ligt bij het begeleiden en behandelen van baby's / kinderen met eet- en drinkproblemen en het begeleiden van ouders hierbij (preverbale logopedie) en het behandelen van (zeer jonge) kinderen met spraak-taalproblematiek (niet- tot nauwelijks sprekende kinderen) en het begeleiden van hun ouders. Zij heeft ook de basisopleiding PROMPT gevolgd. Daarnaast heeft zij ook affiniteit met het behandelen van kinderen / volwassenen met afwijkende mondgewoonten (OMFT) en het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met hyperventilatieklachten (adem- en ontspanningstherapie) en stemproblemen (manuele facilitatie van de larynx).

Renée is werkzaam op dinsdag (Basisschool De Schouw), woensdag (De Meern) en vrijdag (Zorgplein-Zuid).

www.logopediedemeern.nl

Amanda Roos-Warmerdam is in juli 2013 afgestudeerd als logopedist. Zij heeft haar studie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heeft Amanda gewerkt in logopediepraktijken Katwijk en Wassenaar. Zij heeft met name ervaring opgedaan bij het behandelen van kinderen met spraak-taalproblematiek en het behandelen van afwijkende mondgewoonten (OMFT).

Amanda werkt sinds maart 2014 bij logopediepraktijk Nieuwegein-Zuid, waar zij werkt als allround logopedist. Zij heeft al verschillende cursussen gevolgd op het gebied van taaltherapie en stemtherapie (o.a. manuele facilitatie van de larynx, kinesiotaping).

Naast de werkzaamheden in Nieuwegein is zij ook werkzaam als allround logopedist in Odijk. Daar geeft zij samen met haar collega’s scholing aan leerkrachten over logopedische aandachtsgebieden.

Amanda is werkzaam op dinsdag (Mauritsschool / Zorgplein-Zuid) en woensdag (De Schouw) en vrijdagochtend (Mauritsschool).

Lynn van Splunter is in januari 2016 afgestudeerd als logopedist. Zij heeft haar studie gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Lynn heeft met name werkervaring opgedaan in het werken met kinderen met taal- en spraak problemen en OMFT. Zij wil zich verder specialiseren als stottertherapeut.

Lynn werkt sinds augustus 2016 bij logopediepraktijk Nieuwegein-Zuid. Daanaast werkt zij in een logopediepraktijk in Vianen.

Lynn is werkzaam op woensdagmiddag (Zorgplein-Zuid) en donderdag (Willem-Alexanderschool / Zorgplein-Zuid).

Hermine van den Barselaar-van de Putte is vanaf september 2018 werkzaam bij Logopedie-praktijk Nieuwegein-Zuid op basisschool De Schouw.

Ze is in december 1990 afgestudeerd als logopedist. Ze heeft haar studie gevolgd aan de Hogeschool van Leiden. Ook is ze in 1997 afgestudeerd in de Pedagogiek.

Daarna heeft ze als logopedist gewerkt bij diverse scholen voor speciaal onderwijs (o.a. ZMLK-onderwijs; Voortgezet Speciaal Onderwijs). Ook heeft ze een aantal jaar gewerkt bij het Audiologisch Centrum in Rotterdam.

De afgelopen 12 jaar heeft zij met veel plezier gewerkt op Auris Taalplein, een school voor kinderen met spraak/-taalmoeilijkheden in Gouda.

Hermine heeft veel ervaring en affiniteit met kinderen met spraak- en taalproblemen en afwijkende mondgewoonten. Ze heeft in alle jaren vele cursussen gevolgd op het gebied van spraak- en taalontwikkeling (o.a. OMFT, Hodson&Paden, Metaphon, PROMPT, Met Woorden in de Weer, Metataal, DGM)

Hermine is werkzaam op maandag (Basisschool De Schouw / Zorgplein-Zuid) en donderdag (Basisschool De Schouw).


Logopediepraktijk Nieuwegein-Zuid, Renée Geers

Zorgplein-Zuid, Ratelaar 38c:

Maandag 14.00 uur - 21.00 uur (op afspraak)

Dinsdag 12.30 uur - 18.00 uur (op afspraak)

Woensdag 13.00 uur - 18.00 uur (op afspraak)

Donderdag 13.00 uur - 18.00 uur (op afspraak)

Vrijdag 8.00 uur - 18.00 uur (op afspraak)

 

Basisschool De Schouw, Deldenseschans 2:

Maandag 8.30 uur - 13.00 uur ( op afspraak)

Dinsdag 8.30 uur - 17.00 uur (op afspraak)

Woensdag 8.30h - 17.00h (op afspraak)

Donderdag 8.30 uur - 17.00 uur (op afspraak)

 

Mauritsschool, Kastanjestraat 4:

Dinsdag 8.30 uur - 12.00 uur (op afspraak)

 

Willem-Alesanderschool, Koninginnenlaan 5:

Donderdag 8.30 uur - 12.30 uur (op afspraak)

 

Voor preverbale logopedie zijn aan-huis-consulten mogelijk in de regio Nieuwegein-Ijsselstein-Vianen-Zeist-Maarssen.

Reneegeers@hotmail.com

06-30337727


Adres
Ratelaar 38c
3434 EW Nieuwegein (zuid)